Onze pvc ramen en deuren worden al meer dan 50 jaar in onze eigen ateliers vervaardigd met profielen van de Duitse marktleider KÖMMERLING.

PVC  beschikt over uitermate goede eigenschappen wanneer het gaat over warmte en geluidsisolatie. De combinatie van de gegalvaniseerde stalen buizen die in elk pvc profiel worden aangebracht met ons inbraakvertragende sluitingen zorgen voor een uiterst stabiel geheel dat perfect weerstand kan bieden tegen ongewenst bezoek.

Kömmerling pvc ramen overtreffen de strengste actuele eisen die worden gesteld op gebied van isolatie, water en winddichtheid en kunnen in een zeer verscheiden aantal vormen en kleuren worden aangeboden.

Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor renovatie maar ook de strenge energienormen van de toekomst in nieuwbouw worden nu al met gemak gehaald.

Onze aluminium ramen en deuren worden vervaardigd met het profielgamma van BLIJWEERT aluminium.

Een zeer divers gamma gaande van een zeer strakke tot en met klassieke vormgeving is hiermee geen probleem. Eigentijdse architectuur met minimalistische profielen zijn geen probleem zelfs niet in grote en ingewikkelde oppervlaktes.

Het onbeperkte kleurengamma met alle mogelijke RAL kleuren in satijnglans, mat of structuurlak. In combinatie met de beste hoogrendementsbeglazingen voldoen onze alu ramen ook aan de normen rond thermische isolatie.

Voor onze alu schuifdeuren zijn vleugelgewichten tot 400kg geen probleem dit garandeert dat zelfs de grootste schuifdeuren vederlicht te bedienen zijn.

Een veranda is een verbinding tussen uw tuin en uw woning, het is een bijkomende bron van licht en ruimte. Ook hier kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

De ramen en (schuif)deuren  kunnen in alu of pvc worden uitgevoerd, de dakconstructie is altijd in aluminium. Ook een platform dak met geïntegreerde lichtstraat behoort tot de mogelijkheden.

Voor uw veranda kunnen wij instaan voor de volledige realisatie, van ontwerp over fundering, vloeren, elektriciteit, verlichting tot volledige afwerking.

Sectionaalpoorten zijn niet meer weg te denken uit een moderne garage. Ze bieden een optimaal gebruikscomfort en nemen weinig ruimte in beslag terwijl ze wel perfect beschermen tegen weer en wind maar ook tegen inbraak.

NOVOFERM is al meer dan 20 jaar onze leverancier van poorten, dit Duitse topproduct sluit perfect aan bij ons streven naar absolute kwaliteit.

Bij de plaatsing van onze poorten besteden wij ook altijd extra zorg aan afwerking van de aansluitingen met de muur en vloer.

Rolluiken zij zeer veelzijdig , ze beschermen U tegen licht en warmte, ze verzekeren uw privacy en ze bieden weerstand tegen inbraak. Ook hier hebben wij een breed gamma aan mogelijkheden, van traditionele rolluiken tot voorzetrolluiken.

Bij traditionele rolluiken besteden wij uitzonderlijk veel aandacht aan de perfecte isolatie van de  rolluikkast, nog al te vaak zien wij dat het belang hiervan wordt verwaarloosd .

Ook in automatisatie van Rolluiken zijn wij zeer ervaren. Van een eenvoudige buismotor tot complete domotica systemen worden door ons verzorgd met de producten van SOMFY.

Alle types buitenzonwering uit het gamma van de Belgische marktleider BRUSTOR worden door ons vakkundig geplaatst.

Van verticale screens, luifels en veranda zonwering  vrijwel alles is mogelijk en ook hier kunnen wij buigen op meer dan 45 jaar ervaring zodat ook een perfecte dienst na verkoop gegarandeerd is.

Zonweringen kunnen ook voorzien worden van alle moderne types motorisatie uit het SOMFY gamma.