Klanten aan het woord

Ik wil tevens van de gelegenheid gebruik makenom u te complimenteren met uw personeel. Ik heb zelden zulke harde werkers gezien die ook nog eens zo nauwkeurig kunnen afwerken! Ik vind dit echt van een zeer hoog niveau en zal ook mijn uiterste best doen om reklame voor uw bedrijf te maken. Zoals ik ook tegen uw personeel gezegd heb, tot nu toe is dit voor mij het beste miljoen (BEF) wat ik ooit besteed heb.

, AH, Terneuzen

Geachte heer, mevrouw Cobbe is uitermate tevreden over het door uw ploeg uitgevoerde werk. En... nu de klinken erop zitte, ze vond ze prachtig, is alles ok! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking en tot hopelijk nog eens.

, GE, Eeklo

Een dank voor onze mooie ramen en bijzonder voor de mooie afwerking aan jullie personeel

, MM, Mariakere

Mevrouw, ingevolge onze referte, namens mijn echtgenote en ikzelf, willen wij jullie van harte danken voor de geleverde prestaties door uzelf en het hele team. De ploeg (Paul & Luc) wil ik speciaal bedanken, zij hebben blijk gegeven van stiptheid, secuur en vooral correct te zijn. Hun inzet hebben ons nogmaals overtuigd de ernst waarmee jullie, twee generaties lang, werken. Zonder aarzeling kunnen wij besluiten 'het wordt een duurzame relatie'.

PS: het merk K├Âmmerling is wel een klasse apart

, GJ, Drongen

Ik houd eraan u te feliciteren met de service en het vakmanschap van uw firma, en de uitstekende afwerking en uitbekleding door de twee mensen die op maandag 5, dinsdag 6 en woensdag 7 juli het hogervermelde werk uitgevoerd hebben. Grote klasse en superprofessioneel!

, GJ, Drongen