Wie zijn we?

In 1964 werd het bedrijf opgericht door Hugo van Eenaeme en al van bij het prille begin stonden kwaliteit en service voorop. Wij zij deze filosofie steeds trouw gebleven waardoor wij er ook nu nog altijd voor kiezen om een zeer persoonlijke service te bieden.

Dit doen wij met een ervaren team van EIGEN vakmensen die stuk voor stuk over flink wat jaren ervaring beschikken. Wij besteden de plaatsing van uw schrijnwerk dus niet uit aan (buitenlandse) onderaannemers zodat wij een perfecte controle kunnen uitoefenen op het geleverde werk en wij ook altijd onze verantwoordelijkheid zullen opnemen voor de geleverde diensten. Wij vinden dit ZEER BELANGRIJK omdat wij rondom ons heel dikwijls vaststellen dat hoofdaannemers zeer snel geneigd zijn om in geval van discussie de verantwoordelijkheid af te schuiven op een malafide onderaannemer die in zulke gevallen ook heel dikwijls onbereikbaar blijkt….

Waar wij ook heel veel belang aan hechten is de zorg voor uw woning. Ongeacht hoe ingrijpend de geplande renovatiewerken ook zijn, wij dragen er altijd zorg voor dat de bestaande vloerbedekking , muren , trappen … altijd eerst voldoende worden afgeschermd zodat er geen schade kan ontstaan. Ook tijdens en na de werken wordt alles zeer zorgvuldig opgeruimd zodat wij uw woning altijd ongeschonden en netjes kunnen opleveren.

Ook wat betreft betalingsvoorwaarden hanteren wij een zeer eerlijk , eenvoudig en transparant systeem. Zo vragen wij pas en voorschot van 30% NA dat alles definitief is opgemeten, de afrekening  komt als de werken zijn afgerond! Het is bij ons dus NIET zo dat de geplande werken reeds voor 90% betaald dienen te zijn alvorens er ook maar iets is geplaatst of uitgevoerd.

Om een nog beter beeld te krijgen wie wij zijn en waar wij voor staan stel ik U voor om even de getuigenissen van onze klanten op deze website door te lezen, de volledige naam en adresgegevens van deze klanten zijn om privacyredenen weggelaten maar referenties kunnen altijd bij ons worden opgevraagd .

team