Onze producten

Ramen en deuren

Ramen en deuren zijn al van bij het prille begin onze core business.

Bij het kiezen tussen PVC ,ALU of hout moet U zich vooraf afvragen welke specifieke eisen voor u het meest doorslaggevend zijn. Isolatiewaarde ( warmte /geluid), stabiliteit, onderhoudsgemak , esthetiek , weerstand tegen inbraak en kostprijs zijn daarbij de belangrijkste elementen. Wees op uw hoede voor veralgemeningen en hardnekkige mythes. Zowel PVC , Aluminium en hout hebben hun specifieke eigenschappen die afhankelijk van uw wensen voor-of nadelen biedt. Alle door ons gemaakte PVC raam- en deurkaders worden met een gegalvaniseerd stalen profiel versterkt en ieder beslagdeel wordt ook in deze versterking verankerd. Aangezien wij uw ramen en/of deuren in ons eigen atelier fabriceren heeft u als klant de mogelijkheid om de productie van nabij op te volgen. Voor de productie van onze ramen gebruiken wij al meer dan 50 jaar de profielen van Kömmerling. Deze leverancier uit Duitsland is de toonaangevende systeemleverancier van PVC raam- en deurprofielen in Europa. Zij leggen dan ook heel strenge kwaliteitseisen op aan de fabrikanten waarmee zij samenwerken.

Ramen en deuren

PVC

Niet enkel de Kömmerling PVC ramen en deuren die ongeëvenaarde prestaties neerzetten op vlak van energiebesparing en inbraakveiligheid, maar ook aluminium ramen worden door onze eigen vakmensen geplaatst en tot in de kleinste details afgewerkt.

Wij bieden zowel twee- als drievoudige hoogrendementsbeglazing aan.

PVC 76 mm AD

 

Hefschuifraam PremiDoor 76

KÖMMERLING 76 staat voor topkwaliteit zonder compromissen. Het biedt alle voordelen van moderne ramen, van ontwerp met verschillende functies, van de bouwfysische – en isolatiekenmerken tot en met de recyclage. Bovendien is het ontworpen om aan al uw toekomstige behoeften en wensen te voldoen.

KÖMMERLING 76  is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties en kleuren.

Met het 76-systeem heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw systeem voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 76 mm. Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.

  • Een hoog warmte-isolerende vijfkamer aanslagdichtingssysteem met staalversterking en met een bouwdiepte van 76mm heeft in de standaarduitvoering al een Uf-waarde tot 1,1W/(m²K).
  • Uitgebreid aanbod aan beglazingen tot en met 50 mm voor ontwerpen met modern drievoudig glas of modern functioneel glas. (veiligheids-, inbraak- en, geluidswerend glas)
  • Betere levenskwaliteit dankzij perfecte geluidsisolatie.
  • Extra veiligheid dankzij de inbraakwerende kenmerken.
  • Stevige en weerbestendige oppervlakken die gemakkelijke te onderhouden zijn.
  • Behoudt zijn waarde dankzij de duurzaamheid en een uitstekende kwaliteit.
  • Smalle profielen zorgen voor een optimale lichtinval.

 

Technische fiche

Technische fiche schuifraam

Kleurenfiche

Ramen en deuren

ALU

Ook voor uw aluminium ramen kan u bij ons terecht.

Ramen en deuren

VOORDEUR

Voor uw voordeur kan u kiezen voor een inliggend of vleugeloverdekkend paneel, al dan niet voorzien van glas.

Voor de keuze van het voordeurpaneel kan u terecht op de website van onze leverancier Mastiff of Anaf

 

Website Mastiff 

 

Website Anaf