Onze producten

Ramen en deuren

Ramen en deuren zijn al van bij het prille begin onze core business.

Bij het kiezen tussen PVC ,ALU of hout moet U zich vooraf afvragen welke specifieke eisen voor u het meest doorslaggevend zijn. Isolatiewaarde ( warmte /geluid), stabiliteit, onderhoudsgemak , esthetiek , weerstand tegen inbraak en kostprijs zijn daarbij de belangrijkste elementen. Wees op uw hoede voor veralgemeningen en hardnekkige mythes. Zowel PVC , Aluminium en hout hebben hun specifieke eigenschappen die afhankelijk van uw wensen voor-of nadelen biedt. Alle door ons gemaakte PVC raam- en deurkaders worden met een gegalvaniseerd stalen profiel versterkt en ieder beslagdeel wordt ook in deze versterking verankerd. Aangezien wij uw ramen en/of deuren in ons eigen atelier fabriceren heeft u als klant de mogelijkheid om de productie van nabij op te volgen. Voor de productie van onze ramen gebruiken wij al meer dan 50 jaar de profielen van Kömmerling. Deze leverancier uit Duitsland is de toonaangevende systeemleverancier van PVC raam- en deurprofielen in Europa. Zij leggen dan ook heel strenge kwaliteitseisen op aan de fabrikanten waarmee zij samenwerken.

Ramen en deuren

PVC

Niet enkel de Kömmerling PVC ramen en deuren die ongeëvenaarde prestaties neerzetten op vlak van energiebesparing en inbraakveiligheid, maar ook aluminium ramen worden door onze eigen vakmensen geplaatst en tot in de kleinste details afgewerkt.

Wij bieden zowel twee- als drievoudige hoogrendementsbeglazing aan.

PVC 76 mm AD

 

Hefschuifraam PremiDoor 76

KÖMMERLING 76 staat voor topkwaliteit zonder compromissen. Het biedt alle voordelen van moderne ramen, van ontwerp met verschillende functies, van de bouwfysische – en isolatiekenmerken tot en met de recyclage. Bovendien is het ontworpen om aan al uw toekomstige behoeften en wensen te voldoen.

KÖMMERLING 76  is een uniek, universeel systeem dat verkrijgbaar is in talloze variaties en kleuren.

Met het 76-systeem heeft Kömmerling, de Europese marktleider in kunststof raamprofielsystemen, een nieuw systeem voor ramen en huisdeuren op de markt gebracht met een inbouwdiepte van 76 mm. Het biedt gloednieuwe ontwerpmogelijkheden om een duurzame leefomgeving te creëren voor klanten die hun woning bouwen of renoveren.

  • Een hoog warmte-isolerende vijfkamer aanslagdichtingssysteem met staalversterking en met een bouwdiepte van 76mm heeft in de standaarduitvoering al een Uf-waarde tot 1,1W/(m²K).
  • Uitgebreid aanbod aan beglazingen tot en met 50 mm voor ontwerpen met modern drievoudig glas of modern functioneel glas. (veiligheids-, inbraak- en, geluidswerend glas)
  • Betere levenskwaliteit dankzij perfecte geluidsisolatie.
  • Extra veiligheid dankzij de inbraakwerende kenmerken.
  • Stevige en weerbestendige oppervlakken die gemakkelijke te onderhouden zijn.
  • Behoudt zijn waarde dankzij de duurzaamheid en een uitstekende kwaliteit.
  • Smalle profielen zorgen voor een optimale lichtinval.

 

Ramen en deuren

PVC HORIZON

Het Kömmerling Horizon raam is een waar staaltje van techniek en design. Zijn strakke, minimalistische lijnen geven elk huis een vleugje moderne elegantie, terwijl de hoogwaardige materialen zorgen voor optimale energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Het Kömmerling Horizon raam, gemaakt van hoogwaardig PVC, heeft uitstekende warmte-isolerende eigenschappen die uw huis warm en gezellig houden in de wintermaanden, terwijl het ook koel en comfortabel blijft in de zomer. Dit betekent dat u het hele jaar door kunt genieten van een meer comfortabele leefomgeving, zonder afhankelijk te zijn van dure verwarmings- en koelsystemen.

Maar het Kömmerling Horizon-raam is veel meer dan alleen een functionele oplossing. Het verfijnde ontwerp en de uitzonderlijke aandacht voor details maken het tot een waar kunstwerk. Van de gladde, strakke lijnen van het raam tot de naadloze integratie van het glas, elk aspect van dit raam is zorgvuldig overwogen om een streling te zijn voor het oog.

Ramen en deuren

ALU

Ook voor uw aluminium ramen kan u bij ons terecht.

Ramen en deuren

VOORDEUR

Voor uw voordeur kan u kiezen voor een inliggend of vleugeloverdekkend paneel, al dan niet voorzien van glas.

Voor de keuze van het voordeurpaneel kan u terecht op de website van onze leverancier.

 

Ramen en deuren

GLAS

De keuze van het glas heeft een grote impact op uw energieverbruik, lichtinval, zonwering en akoestische isolatie.

Ontdek hoe glas je welzijn en comfort verhoogt.